20 May, 2012, 00:25:56Latest Member: doominik
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Paintball klub "90"  (Read 1000 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
EstE
PRO PLAYER

View Profile Email
« on: 28 October, 2009, 09:21:34 »

ekipa evo vako da svi znate...doslo je kod mene do nekih promjena...ugl. gospodin koji drži paintball u obrovcu ponudia mi je vodstvo tog kluba sto san ja prihvatija. s njim san pocea poslovnu suradnju te organiziram rente u napustenom selu u obrovcu.tipican woodsball. pokusat cu tako tako?er napraviti i nekakav speedball teren. tako eto ko ima kakvih pitanja slobodno.
Danijel
Administrator
PRO PLAYER
153370818 danijel_zadar@live.com
View Profile WWW Email
« Reply #1 on: 28 October, 2009, 10:01:31 »

Ti mene zajebavas ili??

Prvo upozorenje nema reklamiranja drugih RENTI na ovom portalu.

Dylan Dop
Clanovi PBK-Zadar
3 DIV

View Profile
« Reply #2 on: 29 October, 2009, 06:20:34 »

Ja mislin da je to ful pozitivno, ako to zna?i da ?e više ljudi igrati paintball. 

Dylan Dop
Trigger
Administrator
PRO PLAYER
373562040 Elio_Zadar@hotmail.com
View Profile Email
« Reply #3 on: 29 October, 2009, 10:30:51 »

je je više igraca kao i dosad....samo ti i danijel mozete imati manje posla......

EstE
PRO PLAYER

View Profile Email
« Reply #4 on: 30 October, 2009, 04:20:57 »

kakve veze ima obrovac sa zadrom? i zasto nebi bilo vise igraca koji se baziraju na šumu. to je ionako jeftinije.

a i ja iman svoje ideje i nacine za paint tako da jbg...ukazala se prilika i ja san je iskoristija.

ako ima ko ikakvih primjedbi ili mu smeta moze slobodo nazvat pa reci.
« Last Edit: 30 October, 2009, 04:34:09 by EstE » Logged
Dylan Dop
Clanovi PBK-Zadar
3 DIV

View Profile
« Reply #5 on: 30 October, 2009, 05:31:59 »

Elio, ti stvarno ne mislis da je to pozitivno? Ako je tako onda ti nisi objektivan, nego si pristran.
Ja odi govorin o paintballu kao necemu sto mi volimo, a ne o paintballu kao biznisu.
A sto se tice paintballa kao biznisa, mala lekcija iz osnova ekonomije... Mislin da je pozitivno sto
je covik krenuo sa svojim klubom, jer to je dobro za njega. To sto i Danijel i ja imamo klub je nesto
drugo. To ti je ka da ja iman kafic i sad neko otvori kafic kraj moga... e j...ga. Sigurno da mi nebi bilo
svejedno, ali nije konkurencija uvik negativna kao takva, ona potice rast i razvoj. Stari moj, sad ja
moran naci konobaricu s velikim sisama koja ce radit kvalitetnu kavu i radit viski partije subotom navecer
da bi ljudi dolazili u moj kafic. Mala metafora, ali ko nije glup svatit ce sto ocu reci. Treba malo raditi na
terenu, treba raditi na opremi, na promidzbi, treba raditi na svemu. Jedino sto se nesmi raditi je raditi protiv
onog drugoga, npr. blatit nekoga ili rusit cijene do te mjere da se to na kraju vise nikom ne isplati.
Dinamicna konkurencija ne znaci da ja nekom  dignen kafic u zrak s dinamitom nego kontinuirano
pronalazenje nacina u okviru vlastitih mogucnosti bez koristenja dinamita kako da ja pokazem starim i
potencijalnim gostima da je moj usrani kafic bolji od njegovog.

Vidimo se sutra na treningu...
« Last Edit: 30 October, 2009, 05:36:21 by Dylan Dop » Logged

Dylan Dop
EstE
PRO PLAYER

View Profile Email
« Reply #6 on: 30 October, 2009, 05:52:04 »

lenko slazen se sa svime sto si reka....

ja cu ovo napraviti po svom gustu i necu nikoga zajebavat ni zajebat....pa kome se svi?a, kome se ne svi?a sto cu tu ja....
Danijel
Administrator
PRO PLAYER
View Profile WWW Email
« Reply #7 on: 30 October, 2009, 11:42:48 »

Nemam ništa protiv konkurencije, živia san i prije s tim, do duše ovaj iz obrovca me najviše jebao...  npr nisam mogao nikako sa zatonom raditi...  ovi na recepciji nisu smili mene preporucit mada sam ja 2 km od njih i ljudi su odustajali od paintballa jer obrovac im je pre daleko a za mene nisu znali a ja se nisam smio tamo reklamirati??    Zar nije to korak natrag za povecanje broja ljudi u paintu??  Isto tako s faksom u zadru itd... al ok to je druga firma i ja tu nemam sto...  ljuti me sto je to preuzo hrvoje a da mi nije reka jednu ****nu ric...  nemore reci da se na ovo odlucio u jedno popodne i u isto popodne stavio na forum za ovo je morao znati duze vremena, za sve klubove koju su se otvarali u okolici sam uvik znao pa cak i taj iz obrovca mi se javio i pitao za savjet kad je otvarao i posa u obrovac s covikom razgovarati, a hrvoje kao prijatelj nije reka ni rici!! Ako je nekome bed tako nesto reci za mene onda znaci da u tome nesto nije u redu... Ocito netko nema povjerenja u mene, u nas tu...  ja nevidim kako dalje sura?ivati?!!

Lenko, objašnjenje ti je strašno   bow  stvarno san se nasmija s onim dinamitom...  od painta se više ne živi bar ne od ove godine...  još veci pad od ovog moze me dovest do zatvaranja a ne do zapošljavanja cicate konobarice..  pa eto onda ce to biti ****n korak naprid za paintball u ovoj regiji...  opet ponavljam  i knin, i kali i šibenik svima sam pomoga svi su samnom popricali prije otvaranja i svima pomoga a prijatelj mi ovo kaže nakon svega... razocaranje...

EstE
PRO PLAYER

View Profile Email
« Reply #8 on: 30 October, 2009, 13:06:53 »

i ja ovo ne radin radi profita **** mi se glavno da san na nuli meni je vazno da san ja dobija balone pa vi sad ako ocete moremo svi igrati...ako necete jbg... 
« Last Edit: 30 October, 2009, 13:30:12 by EstE » Logged
Danijel
Administrator
PRO PLAYER
View Profile WWW Email
« Reply #9 on: 30 October, 2009, 16:14:40 »

Binga i romanu vjerovatno znas ako si tamo upao, pa ces i eto saznat da smo ionako taj teren (balone) mogli uvik koristiti kad god pozelimo, samo smo trebali doci do njih i tamo igrati.. nista drugo nije bilo potrebno... Samo to me ne brine jer ionako vis nismo sposobni se skupit u Zadru a kamoli u obrovcu... svak ima svoje razloge a ja neman namjeru molit nikog da igra...  ako tamo volontiras samo radi balona ko što kažeš onda ti je uzalud jer romanu dovoljno dobro znam da netreba nitko volontirat da bi igrali na tome.

Opet ponavljam u ZD se vise nitko ne skuplja a jos manje ce u obrovcu.. samo eto jedan igrac manje kod nas... jer dok ti ocekujes da mi odemo tamo, ja ocekujem da ti dodes tu, sibencani cekaju isto a i kaljani su cekali...  svak na svoju stranu i onda ku...

Danijel
Administrator
PRO PLAYER
View Profile WWW Email
« Reply #10 on: 30 October, 2009, 17:11:38 »

U svakom slucaju nadam se da ces imat vise srece nego ja...  dobra vrimena za paintball su prosla... doslovno iman osjecaj kao da se kurvam kad organiziram trening, zovem ljude, dajem im da igraju po nabavnoj cijeni, da mi koriste opremu a imam osjecaj ko da trazim od njih miljune...  nije vrijedno to zivaca...  s razlogom sam predao marinu predsjednistvo.

EstE
PRO PLAYER

View Profile Email
« Reply #11 on: 30 October, 2009, 18:08:37 »

neznan ali ja tamo nisan prica ni s romanom ni s bingom...a ti baloni sad mogu setati di god ja ocu
EstE
PRO PLAYER

View Profile Email
« Reply #12 on: 30 October, 2009, 18:48:36 »

slusaj tip radi team buildinge samo.....niko ti se nece misat u posa....dapace.....a i ako budu kakve rente to ce biti samo da sebi pokrijen troskove....nemoj mislit da ti ocu posa oduzet, nije mi to nikad bila namjera. malo si se zaletija.
Danijel
Administrator
PRO PLAYER
View Profile WWW Email
« Reply #13 on: 30 October, 2009, 18:55:22 »

E ti sam sebe zavaravs ili??  Covik radi s firmama isto s kojima i ja za Team Building, to nebitno,   zaton mi je bio pod blokadom do nekidan jer je on imao dogovor s direktorom, a oni od mene 2 km a od njega 60... ja nisam mogao nikako do tih ljudi jer me uprava blokirala a znam da su se pokusavali turisti okupljat iz zatona u neke grupe individualno da bi dolsi do mene ali nisu imali podrsku od nikog iz kampa jer nisi smili.
Isto tako covik promovira svoj paintball po skolama i faksevima u zadru, po nekim smjesnim cijenama u koje je ukljucen i lounch paket, to se zove rusenje cijena i nezdrava konkurencija. Ja samo mogu doci i srusit jos vise cijenu ali di to vodi.

Isto tako nikad nikod nije odbio za rentu obicnu tako da ipak se bavi i s obicnim ljudima...  svaka ekipa koja ode kod tebe ili kod njega iz zadra... pogotovo jer im to netko osigurava jeftinije nego ja ili lenko je direkt uzimanja kruha iz mojih usta, ko sto sam rekao ja se s tim nemogu boriti jer nemam novce ni veze, a nazalost to mi je glavna dijelatnost.

EstE
PRO PLAYER

View Profile Email
« Reply #14 on: 30 October, 2009, 19:05:38 »

koliko ja znan on ima skuplje cijene nego tvoje, tako da neznan bas za to da ce ici ekipe iz zadra doli samo radi po ure rente. a to sto nudi po faksovima i skolama ukljucuje rafting, hajking i paintball....ne daje samo da mozes birat paint
Danijel
Administrator
PRO PLAYER
View Profile WWW Email
« Reply #15 on: 30 October, 2009, 19:09:40 »

Oglas je bio strogo za paint i ne sicam se dali je bio marino ili elio samnom tada tamo.. mozda cak i ti  grinder cijena za paintball je bila 80kn full oprema i rucak. Vjeruj mi znam sve i kako je radio... to mi j e****ni posao...

Al nebitno...

Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: