Nemam ništa protiv konkurencije, živia san i prije s tim, do duše ovaj iz obrovca me najviše jebao... npr nisam mogao nikako sa zatonom raditi... ovi na recepciji nisu smili mene preporucit mada sam ja 2 km od njih i ljudi su odustajali od paintballa jer obrovac im je pre daleko a za mene nisu znali a ja se nisam smio tamo reklamirati?? Zar nije to korak natrag za povecanje broja ljudi u paintu?? Isto tako s faksom u zadru itd... al ok to je druga firma i ja tu nemam sto... ljuti me sto je to preuzo hrvoje a da mi nije reka jednu ****nu ric... nemore reci da se na ovo odlucio u jedno popodne i u isto popodne stavio na forum za ovo je morao znati duze vremena, za sve klubove koju su se otvarali u okolici sam uvik znao pa cak i taj iz obrovca mi se javio i pitao za savjet kad je otvarao i posa u obrovac s covikom razgovarati, a hrvoje kao prijatelj nije reka ni rici!! Ako je nekome bed tako nesto reci za mene onda znaci da u tome nesto nije u redu... Ocito netko nema povjerenja u mene, u nas tu... ja nevidim kako dalje sura?ivati?!!
Lenko, objašnjenje ti je strašno

stvarno san se nasmija s onim dinamitom... od painta se više ne živi bar ne od ove godine... još veci pad od ovog moze me dovest do zatvaranja a ne do zapošljavanja cicate konobarice.. pa eto onda ce to biti ****n korak naprid za paintball u ovoj regiji... opet ponavljam i knin, i kali i šibenik svima sam pomoga svi su samnom popricali prije otvaranja i svima pomoga a prijatelj mi ovo kaže nakon svega... razocaranje...